Langskomen zonder afspraak T: 0297 54 715 3

Funpassen

Trouwjurken passen zonder dat je gaat trouwen bij TROUW! Bruidsmode in Aalsmeer.


Ben jij snel op maandagochtend getrouwd omdat je het financieel niet al te breed had of dat dit gewoon handig was? Heb je daar na al die jaren nog steeds spijt van? Schroom niet je bent namelijk niet de enige hierin. Wij van TROUW! Bruidsmode in Aalsmeer bieden hierbij de oplossing: Funpassen.

Kom samen met je vriendinnen, je moeder of je oma bij ons langs en pas de meest mooie jurken die wij speciaal voor deze gelegenheid hebben aangeschaft. Geniet tijdens het passen van de trouwjurken van een heerlijke high-tea met uiteraard een glaasje bubbels. Super leuk als vrijgezellenfeest of om gewoon nog eens het echte prinsessengevoel te beleven. Helaas komt het ook voor dat mensen ernstig ziek zijn en graag hun dochter/schoondochter/vriendin nog eens in een trouwjurk zien, ook dit kunnen wij op een gepaste manier verzorgen en noemen wij uiteraard geen "funpassen". 

De kosten voor het funpassen van trouwjurken per persoon inclusief overheerlijke high-tea en bubbels zijn slechts €25,- per persoon.* Bel voor een afspraak naar 0297 - 54 715 3.

*Personen die meekomen maar niet willen passen betalen ook €25,-