Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Maak afspraak

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen


V: Hoeveel mensen mag ik meenemen tijdens het uitzoeken van mijn bruidsjurk bij Trouw! bruidsmode in Aalsmeer:
A: "Wij zeggen altijd neem iedereen mee die jij er graag bij wilt hebben tijdens het uitzoeken van je trouwjurk. Het is iets heel speciaals en niet iets wat je nog van plan bent om veel vaker te gaan doen. Het gevoel dat je krijgt wanneer jij voor het eerst in je droomjurk staat is geweldig en dus leuk om te delen met je naasten. De kans dat jij jouw droomjurk zal vinden is groot daar wij een veelzijdige collectie hebben. Bedenk wel des te meer mensen je meeneemt des te meer meningen en heel belangrijk: Het draait om de bruid!". 

V: Hebben jullie ook trouwjurken voor dames met een maatje meer?
A: "Wij hebben de meest mooie trouwjurken van maat 32 tot en met maat 60, iedereen is bij ons welkom en kan bij ons een hoop jurken passen"

V: De trouwjurken die op de website staan is dat jullie gehele collectie?
A: "De trouwjurken die bij ons op de website staan zijn zeker niet alle jurken die wij in het assortiment hebben. Van sommige bruidsjurken wordt geen fotomateriaal gemaakt omdat deze maar in beperkte oplages worden gemaakt. De jurken die op onze website staan zijn dus slechts een deel van ons assortiment". 

V: Hebben jullie ook trouwjurken voor zwangere bruiden in jullie collectie?
A: "Bijna alle jurken in onze collectie zijn geschikt voor zwangere bruiden. Ze kunnen prachtig vermaakt worden voor bijna alle maanden zwangerschap. Je komt dan wel iets dichter op jullie huwelijk voor de passing bij ons omdat je natuurlijk per dag verschilt in omvang".

V: Hoe gaat het vermaken van de trouwjurk in zijn werk?
A: "Wij werken met hoogstaande bruidsmodemerken en wanneer een jurk dus in de goede maat aanwezig of besteld is zal er op de lengte na nooit heel veel vermaakt moeten worden. Bij ons kun je kiezen wat je wilt: 1. Je neemt de jurk mee naar huis en laat hem extern vermaken door een coupeuse of 2. Je maakt gebruik van één van onze gespecialiseerde coupeuses. 

V: Wat als er iets gebeurd met de winkel?
A: "Het is gelukkig geen veelgestelde vraag maar bij het organiseren van een huwelijk probeer je alle risico's te beperken. Wij zijn aangesloten bij het CBW die voor onze bruiden alle zekerheden biedt die je mag verlangen bij het aankoop van een bruidsjurk. Voor meer informatie wat betreft het CBW kun je hier klikken.