Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Maak afspraak
Blog Image

Trots op onze merken

31 oktober 2019 18:05

Wij van TROUW! Bruidsmode in Aalsmeer zijn onwijs trots op de mooie bruidsmodemerken die wij mogen voeren. Voor de Regio Amsterdam, Amstelveen, de Haarlemmermeer, Leiden, de Ronde Venen en ver daaromheen zijn wij de trouwleverancier op het gebied van bruidsjurken. 

Je kunt bij ons terecht voor trouwjurken van onder andere het toonaangevende Sweetheart, Sincerity, Bianco Evento, Tres Chic, Elisabeth Grace, Pure, Brinkman, Miss Emily, Jessie K en sinds kort ook voor de meest mooie bruidscreaties van Stella York. 

Deze trouwjurken worden stuk voor stuk met passie ontworpen en gemaakt en variëren in prijs van €500,- tot €2000,-. Wij hebben dus droomjurken voor ieder budget. Bohemien trouwjurk? Moderne trouwjurk? Romantisch of juist minimalistische trouwjurken? Bij TROUW! ben je aan het goede adres. 

De complete bruidslook maak je helemaal af met de meest prachtige accessoires denk hierbij aan de bruidssieraden van Abrazi, de geweldige bruidslingerie van Poirier en de prachtige bruidssluiers van Bianco Evento.

Bij TROUW! vind je dus de meest geweldige betaalbare bruidsjurken. 

Bekijk alvast een selectie van onze collectie trouwjurken.