Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Maak afspraak
Blog Image

Married at First Sight - Trouwjurk Rowan

11 januari 2022 12:45

Het is alweer even geleden dat wij onze laatste blog publiceerde maar wij hebben zeker niet stilgezeten het afgelopen jaar. Zoals jullie wellicht via onze sociale media kanalen al hebben vernomen mogen wij twee prachtige bruiden aankleden voor het nieuwe seizoen van het RTL4 programma Married at First Sight. Dit seizoen is afgelopen dinsdag (4 januari 2022) gestart en voor zover wij het kunnen beoordelen gaat dit een geweldig seizoen worden. 

In de uitzending van 11 januari maken jullie kennis met Rowan, zij gaat trouwen met Astleigh en heeft bij ons een prachtige bruidsjurk uitgekozen. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze aflevering al 'stiekem' vooruit hebben gekeken via Videoland en kregen daardoor al een hoop vragen over deze geweldige trouwjurk, vandaar deze blog. 

Het gaat om een jurk van het merk Libelle Bridal met de naam Giada die mede door de prachtige V-hals een geweldige verschijning is. De tule rok met glitters maakt het geheel helemaal af. Schoenen zijn van Elsa Coloured Shoes.


Wij wensen Rowan & Astleigh al het geluk van de hele wereld!