Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Maak afspraak
Blog Image

Married at First Sight & Trouw! Bruidsmode: Een Match Made in TV Heaven

27 maart 2024 17:46


Het is de vraag die wij wel vaker krijgen: Hoe is het Trouw! gelukt om niet één, niet twee, maar drie keer in de spotlight te staan door de bruiden van Married at First Sight te kleden? Het begon allemaal met een toevallig gesprek tussen mijn zoon Bart en de mensen van RTL. 


De magie achter de jurken
Stel je voor: Je gaat over twee weken trouwen met een complete vreemdeling en je jurk moet niets minder dan spectaculair zijn. Geen druk, toch? Hier bij Trouw! omarmen we de uitdaging. Gewapend met slechts een foto, maten en de droomstijl van de bruid, duiken we in onze collectie. Wij zorgen ervoor dat elke jurk een kanshebber is voor die uiteindelijke droomjurk.


Van eerste pas tot de puntjes op de I
De bruiden en hun naasten ontmoeten wij op de dag zelf er vinden dus geen voorgesprekken plaats. Het gaat er allemaal om die perfecte jurk te vinden die de aanstaande bruid doet stralen. Ik weet meestal welke jurk de show zal stelen op het moment dat ik een foto van een aanstaande bruid zie. Met onze doorgewinterde ervaring vinden we niet alleen de droomjurk maar zorgen we ervoor dat deze ook echt als gegoten zit, compleet met accessoires die er geweldig bij matchen. Ons doel? Elke bruid zelfverzekerd en zorgeloos laten genieten van dit toch wel bizarre avontuur. 


De echte Sterren: Onze Bruiden
Dit seizoen zagen onze bruiden Kim en Suzanne er absoluut verbluffend uit, elk in haar unieke stijl. Gehuld in bruidsjurken van het merk Justin Alexander was hun stralende aanwezigheid onmiskenbaar. Het zijn momenten zoals deze waar wij enorm trots op zijn en vanaf daar moeten ze het echt zelf doen. 


Geïnspireerd? Jouw aanstaande is geen vreemde, maar de liefde van je leven en je bent klaar om te schitteren in je droomjurk. Welkom bij Trouw! Laat ons je met onze expertise begeleiden om te stralen in een adembenemende jurk van Trouw! Bruidsmode Aalsmeer.

 

Lieve groeten,

 

Angela en Louis van Trouw! Bruidsmode

Benieuwd naar de andere leveranciers? Lees dit leuke artikel van ThePerfectWedding.