Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Maak afspraak
Blog Image

TROUW! Bruidsmode in tijden van de Corona-crisis.

17 april 2020 14:14

Anderhalve meter economie.

Minister President Rutte heeft duidelijk aangegeven dat wij in Nederland rekening moeten gaan houden met een anderhalve meter economie. Dit heeft grote gevolgen voor ons allemaal en uiteraard dus ook voor het organiseren van bruiloften. Hoeveel gasten kunnen wij uitnodigen zodra de maatregelen worden versoepeld, komt onze trouwlocatie door de naderende economische crisis heen en hoe gaat de haar-styliste je bruidskapsel doen, met een mondkapje? 

Een van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft is voor de vrouw toch echt de bruidsjurk. En bij het uitzoeken van zo een mooie jurk moet op dit moment zoveel mogelijk lichamelijk contact worden vermeden. Je zou denken dat dit onmogelijk is maar wij van TROUW! Bruidsmode zijn niet voor één gat te vangen en met onze ruim 30 jaar ervaring denken wij graag in mogelijkheden. 

De voorpret die het uitzoeken van een trouwjurk zo leuk maakt willen wij blijven waarborgen en daarom hanteren wij de komende tijd naast de RIVM aanbevelingen nog een aantal extra regels. 

  1. Om drukte in de winkel te voorkomen zijn wij alleen op afspraak geopend.
  2. Is de bruid-entourage ook welkom maar beperk deze groep tot een maximum van drie.
  3. Voel jij of iemand van je entourage zich niet 100% gezond dan verplaatsen wij de afspraak.

Wij zijn er voor jullie en laten niemand trouwen in zomaar een jurkje. Maak je afspraak via de website of bel, mail of app ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij helpen jullie graag om van jullie huwelijk een onvergetelijk huwelijk te maken.

Angela.